Контакт
 
 

Издавач :  Горан Настески

Адреса :  Абас Емин 75

Град :  Охрид

Држава :  Македонија

Телефон :  +389 46 252 222

Мобилен :  +389 70 200 920

E-mail :  gorannaste@yahoo.com

Веб страна :  http://www.apartmentsnasteski.mk

 
Галерија
 
Кујна и Ходник
 
 
Апартман 2 - ЦРВЕН
 
 
Апартман 3 - ЦРН
 
 
Апартман 4 - ЗЕЛЕН
 
 
Апартман 5 - БОРДО
 
 
Апартман 6 - КАФЕАВ
 
 
Апартман 7 - ТИРКИЗ
 
За Охрид      |      Апартмани      |      Локација      |      Контакт
Copyright © 2013 Апартмани "Настески"