Апартмани
 
 

Апартмани "Настески" се наоѓа во улицата Абас Емин, со 3 минути пешачење од центарот на градот.

Куќата е целоснa новa и нуди 6 апартмани.

Еден e двокреветен, два се трокреветни и три се четворокреветни.

Секој апартман има купатило, кабелска ТВ, бесплатен безжични интернет, фрижидер.

Сите 6 апартмани имаат заедничка кујна.

Предвидени паркинг за посетителите е бесплатен.

 

Цена :   20 ЕУ за двокреветен, 30 ЕУ за трокреветен и 35 ЕУ за четворокреветен.

 
Галерија
 
Кујна и Ходник
 
 
Апартман 2 - ЦРВЕН
 
 
Апартман 3 - ЦРН
 
 
Апартман 4 - ЗЕЛЕН
 
 
Апартман 5 - БОРДО
 
 
Апартман 6 - КАФЕАВ
 
 
Апартман 7 - ТИРКИЗ
 
За Охрид      |      Апартмани      |      Локација      |      Контакт
Copyright © 2013 Апартмани "Настески"